torsdag den 6. december 2012

5 og 6 december

Så bliver der lige slået et par dage sammen. Med en fødselsdag både igår og idag, ja så er det lidt presset med tiden. Så nu får både onsdag og torsdag på én gang.

Onsdag blev mormor og morfar begavet med en fyrfads lysestage, som Isabell havde fået lov til at male på. Vi købte for læææænge siden nogle porcelæn og glas tuscher i Panduro Hobby. Og de er intet mindre end  fantastiske! Og er blevet flittigt brugt her til at lave kalender og julegaver, og så elsker Isabell at være kreativ.

Glasset er købt i søstrene grene, til hele 8 kr, og det er jo ikke fordi det vælter budgettet.



Og torsdag den 6 blev det så tid til hjemmelavede kort til skuffen. Jeg har sådan en mor, der ringer 2 timer efter, ja overdrivelse fremmer forståelsen, hun skulle have brugt et kort, og spørger om jeg ikke lige laver et til hende. Det tog jeg så konsekvensen af, og gav hende 8 stk, så nu har hun da lidt at tage af.

Den ene slags er med sommerfugle fra et stort ark, jeg købte i tidernes morgen til at lave babybog til Isabell, havde et par stykker tilbage, og de har nu deres liv på disse kort. Og så papir fra Søstrene Grene.

Og hvad skulle man dog gøre uden sit store lager af tape. Har en mand herhjemme der laver himmelvendte øjne og ryster på hovedet, når jeg kommer hjem med papir, tape eller andet krea. Og med opgivende stemmer spørger "hvor vi dog skal gøre af det". Men når det så bliver brugt, ja så er han jo ganske tilfreds.
På de nederste er der brugt en streg tape på forsiden, og en indeni, og så er der med en papercutter stemplet figurer ud så de ligger lige oven på tapen der er inde i kortet.
Super søde, og billige.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar